3 Beauty Tips με Σαμπάνια - Μην Την Πιείτε, Λουστείτε!


beauty tips with champagne

Η νέα χρόνια πλησιάζει και ίσως είστε από αυτούς που για να γιορτάσουν την πρωτοχρονιά προμηθευτήκατε σαμπάνια. Αν όχι, τότε το σημερινό post ίσως είναι ένας λόγος παραπάνω για να αγοράσετε. Έτσι θα έχετε την ευκαιρία να εφαρμόσετε τα beauty tips που θα σας παρουσιάσω σήμερα. 
Αν λοιπόν σας περισσέψει λίγη σαμπάνια, μπορείτε να κάνετε μικρά θαύματα που θα σας κάνουν να νιώθετε και να φαίνεστε πιο όμορφοι!
Όπως φυσικά γνωρίζετε η σαμπάνια είναι ένα προϊόν που παράγεται από τα σταφύλια, γι' αυτό και περιέχει αντιοξειδωτικές ουσίες και τονωτικές ιδιότητες
Μάλιστα περιέχει πολυφαινόλες, βιταμίνες και φυσικά οξέα φρούτων. 
Γενικά, τα σταφύλια και τα παράγωγά τους όπως το κρασί, η σαμπάνια και το ξύδι είναι προϊόντα που χρησιμοποιούνται στον τομέα της ομορφιάς γιατί είναι ιδανικά για αντιγήρανση και για την εξισορρόπηση της λιπαρότητας του δέρματος, λόγω της στυπτικής τους ιδιότητας.

Beauty tips with campagne
Beauty tip #1 - Μάσκα Προσώπου
Αυτή η αντιφλεγμονώδης "θεραπεία" βοηθά στην αποτοξίνωση του δέρματος μέσω των αντιοξειδωτικών που περιέχονται στη σαμπάνια, έτσι θα δώσει στο δέρμα σας  θρέψη, λεία υφή και  λάμψη.

Τι θα χρειαστείτε:
  • Σαμπάνια, περίπου 1/4 του φλιτζανιού είναι αρκετό
  • 2 κουταλάκια γιαούρτι ή κρέμα γάλακτος (κατά προτίμηση όχι light)
  • 120 γραμμάρια καλαμποκάλευρο (ή μπετονίτη*)
Ανακατεύουμε τα υλικά ώστε να γίνουν μια ομοιόμορφη πάστα. Απλώνουμε σε όλο το πρόσωπο και το λαιμό και αφαιρούμε με χλιαρό νερό μετά από 20 λεπτά. Τέλος δεν ξεχνάμε την ενυδατική μας κρέμα.

Beauty tips #2 - Bath time με μπουρμπουλίθρες
Ο ιδανικός τρόπος για να χαλαρώσετε αλλά παράλληλα να περιποιηθείτε το σώμα σας είναι να βουτήξετε στην μπανιέρα έχοντας προσθέσει στο νερό
  • 1 φλ. σαμπάνια
  • 1 φλ. γάλα
  • 1/2 φλ. αλάτι κατά προτίμηση χονδρό.
 Μείνετε στη μπανιέρα για 20 λεπτά και μετά ξεπλυθείτε. Τέλος, απλώστε μια ενυδατική κρέμα σώματος.

Beauty tip #3 - Μαλλιά που αστραύτουν
Αφού λουστείτε και ξεπλυθείτε από την κρέμα μαλλιών, πάρτε ένα ποτήρι σαμπάνια και ρίξτε τη στα μαλλιά σας, από τη ρίζα ως τις άκρες. Ξεπλύνετε τα με χλιαρό νερό. Το αποτέλεσμα θα το λατρέψετε!!!!!!


beauty champagne bath
 Σημείωση:
 *μπετονίτης, είναι ένα φυσικό υλικό το οποίο θα το βρείτε στα καταστήματα που πωλούνται βότανα, αιθέρια έλαια και πρώτες ύλες για καλλυντικά. Είναι ιδανικός για λιπαρά δέρματα, ιδιαίτερα για τα ακνεϊκά. Αν σας είναι δύσκολο να βρείτε και να τον προμηθευτείτε τότε το καλαμποκάλευρο είναι ο ιδανικός αντικαταστάτης του.

Περιμένω ερωτήσεις (αν έχετε), σχόλια ή εντυπώσεις αν εφαρμόσετε κάποια από τις παραπάνω συνταγές ομορφιάς.
Καλή πρωτοχρονιά σε όλους!!!!!
Να περάσετε όμορφα!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Νίκη Γιαννουλίδου. Από το Blogger.