Μακιγιάζ Flawless by Sonya - F.L.P.


Όπως καταλαβαίνετε, ως επαγγελματίας αλλά πολύ περισσότερο ως γυναίκα, σίγουρα δεν τσιγκουνεύομαι να δώσω το κάτι παραπάνω σε προϊόντα καλλυντικών, κρέμες, μακιγιάζ κλπ. Κι αυτό γιατί πολύ απλά δεν μπορώ να αντισταθώ. Ειδικά αν πιστεύω ότι το προϊόν αξίζει τα λεφτά του και με το παραπάνω!

Η σειρά μακιγιάζ Flawless by Sonya δεν κυκλοφορεί ακόμα στην αγορά, εκτός από την αντηλιακή κρέμα BB με χρώμα - η οποία προς το παρόν κυκλοφορεί μόνο στην Αμερική. Στην χώρα μας αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αρχές του 2015. Το πακέτο λοιπόν που παρέλαβα, περιέχει μια μάσκαρα, ένα μολύβι ματιών, δυο lip gloss, ένα ρουζ, μια κασετίνα τεσσάρων σκιών για τα μάτια και μια αντηλιακή κρέμα BB με SPF 20 για προστασία από την ηλιακή ακτινοβολία.


Φυσικά, εννοείται ότι τα δοκίμασα αμέσως! Από τις φώτο με το μακιγιάζ που βλέπετε, έχω επεξεργασθεί τα χρώματα σε δύο από αυτές, ενώ τις άλλες δύο τις άφησα ακριβώς ως έχουν. 

Το εντυπωσιακό με την συγκεκριμένη σειρά είναι ότι από τις σκιές ματιών χρειάστηκε ελάχιστη ποσότητα για να βγει το χρώμα ακριβώς όπως ήταν πάνω στην παλέτα. Περιέχουν διάφορα φυτικά εκχυλίσματα ώστε να περιποιούνται παράλληλα την επιδερμίδα. Είναι ιδιαίτερα σταθερές, αφού έμειναν αναλλοίωτες για ώρες... 
Επειδή λοιπόν ήθελα ένα πιο ελαφρύ μακιγιάζ για τις απογευματινές ώρες κι ένα πιο έντονο για το βράδυ, έβαλα πρώτα τις πιο απαλές αποχρώσεις και ύστερα το ίδιο μακιγιάζ το έκανα πιο έντονο με τα πιο σκούρα χρώματα της παλέτας.
Ακριβώς το ίδιο έκανα και με τα gloss. Έβαλα πρώτα την ροζ απόχρωση (Dusty Rose) και μετά την μωβ απόχρωση (Wine). Φυσικά δεν περίμενα να παραμείνουν στα χείλη μου για ώρες αφού και έφαγα και ήπια... Άλλωστε τα gloss δεν φημίζονται για την σταθερότητά τους. 
Γενικά όμως, πρέπει να ξέρετε πως αποφεύγω τα gloss που υπόσχονται ότι μένουν αναλλοίωτα μετά από ώρες κι αυτό γιατί περιέχουν διάφορα χημικά τα οποία είναι τοξικά και καλό θα ήταν να τα αποφεύγουμε.

Όσο για την κρέμα BB πρέπει να ομολογήσω ότι είναι ιδιαίτερα καλυπτική αφού συνδιάζει primer, concealer, makeup και πούδρα μαζί! Γενικά, δίνει μια βελούδινη -ματ όψη κι ένα ωραίο - ομοιόμορφο χρώμα στην επιδερμίδα. Προσαρμόζεται μάλιστα στη δικής μας επιδερμίδας δίνοντάς της παράλληλα την ενυδάτωση και την αντηλιακή προστασία που χρειάζεται, χωρίς να είναι λιπαρή. Κάτι που είναι πολύ σημαντικό ιδιαίτερα για τις λιπαρές επιδερμίδες. 
Περιέχει εκχυλίσματα από αλόη καθώς επίσης και από φύλλα και καρπούς ελιάς.

Το ρουζ έχει την ίδια ποιότητα, υφή και σταθερότητα όπως και οι σκιές ματιών.
Το μολύβι ματιών μπορώ να πω πως με ενθουσίασε μιας και είναι μαλακό τόσο ώστε γλιστράει πολύ εύκολα πάνω στο δέρμα και επίσης μένει αναλλοίωτο με την πάροδο της ώρας.
Τέλος, η μάσκαρα θεωρώ ότι για κάθε κοπέλα αποτελεί ξεχωριστή υπόθεση κι αυτό γιατί κάποια μπορεί να θέλει πυκνές βλεφαρίδες και κάποια άλλη πιο μακριές. Όπως και να έχει η συγκεκριμένη μάσκαρα που υπήρχε στο πακέτο ήταν μωβ χρώματος και την συνδύασα μαζί με μαύρη τονίζοντας μόνο τις άκρες με μωβ χρώμα.

Επίσης αποφάσισα κάποια στιγμή να κάνουμε μάθημα σωστού μακιγιάζ, αλλά αυτό θα πάρει λίγο χρόνο. Όποτε λίγη υπομονή και θα γίνει κι αυτό, μέχρι τότε.... καλά να περνάτε! 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Νίκη Γιαννουλίδου. Από το Blogger.