Λαμπερή και όμορφη εμφάνιση στις γιορτές!




Οι μέρες περνούν και τα Χριστούγεννα δεν θα αργήσουν να έρθουν. Φυσικά τις μέρες των γιορτών όλες οι γυναίκες θέλουν να έχουν μια λαμπερή και όμορφη εμφάνιση. Πολλές φορές οι φίλες μου λένε: "Εμείς δεν είμαστε επαγγελματίες όπως εσύ και δεν μπορούμε, ούτε ξέρουμε πως να αποκτήσουμε λαμπερή εμφάνιση".
Τα πράγματα είναι απλά, αφού για να είναι μια γυναίκα λαμπερή δεν χρειάζεται να είναι επαγγελματίας, αλλά πρώτα πρώτα να αισθάνεται λαμπερή κι έπειτα να εφαρμόζει μικρά μυστικά που θα την αναδείξουν ακόμα περισσότερο.

Ξεκινάμε λοιπόν, λίγες μέρες πριν με μια περιποίηση τόσο σε πρόσωπο όσο και σώμα, νύχια, μαλλιά κλπ. κάνοντας μάσκες, πίλινγκ και κούρες ομορφιάς.
Όσον αφορά τα νύχια, έχετε υπόψη σας ότι το χρώμα δεν είναι απαραίτητο να είναι ίδιο με το φόρεμα ή τα ρούχα που θα φορέσετε. Ούτε και με το μακιγιάζ είναι απαραίτητο, αρκεί μόνο να ταιριάζει ο συνδυασμός των χρωμάτων που θα επιλέξετε.
Ιδού μερικές ιδέες για όμορφα νύχια...
Τα ρούχα που θα διαλέξετε θα πρέπει να σας κάνουν να αισθάνεστε ο εαυτός σας κι όχι επειδή είναι φέτος της μόδας.
Τα μαλλιά σίγουρα πρέπει να ταιριάζουν με το φόρεμα  ή το σύνολο που θα φορέσετε, π.χ. αν το ρούχο που θα φορέσετε έχει στενή λαιμόκοψη τότε είναι ιδανικό να πιάσετε τα μαλλιά σας ψηλά. Μπορείτε βέβαια να συμβουλευτείτε και τον επαγγελματία, ο οποίος είναι ειδικός ως προς το τι ταιριάζει καλύτερα με το ρούχο που έχετε διαλέξει.

Να θυμάστε: 
"Μας θυμούνται όταν διαφέρουμε και ξεχωρίζουμε γι' αυτό που είμαστε κι όχι όταν είμαστε ένα αντίγραφο από κάποια βιτρίνα ή περιοδικό".

Τέλος, δεν το υπόσχομαι αλλά ελπίζω αν προλάβω πριν το τέλος της χρονιάς, να ολοκληρώσω το άρθρο μου -βλέπετε αυτές τις μέρες τρέχω και δεν φτάνω- όπου θα σας δώσω μερικές ιδέες για ένα γιορτινό μακιγιάζ.
Φυσικά μην ξεχνάτε το Χριστουγεννιάτικο Giveaway, λάβετε μέρος μέχρι τις 25 Δεκεμβρίου!
Καλή επιτυχία και καλές γιορτές!

6 σχόλια:

  1. Στους φίλους τους αγαπητούς
    Πού χουν μεγάλη αξία
    Εύχομαι "Χρόνια πολλά!"
    Μα πάνω απ΄όλα υγεία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ'ευχαριστώ πολύ για τις ευχές morfea!!!! Χρόνια πολλά & καλά Χριστούγεννα!!!! Σου εύχομαι υγεία, αγάπη, αισιοδοξία και πολλές επιτυχίες!!!!

      Διαγραφή
  2. Καλή σου μέρα και καλή βδομάδα καλή μου Νίκλη.
    Πολύ σωστά όσα λες και για κυρίες και δεσποινίδες.
    Νάσαι καλά και καλές γιορτές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλά Χριστούγεννα και σε σένα Denni!!!!! Ό,τι επιθυμεις, με υγεία, αγάπη, αισιοδοξία και πολλές επιτυχιές!!!!

      Διαγραφή
  3. ό,τι πρέπει.... καλές γιορτές και Νίκη μου, καλά Χριστούγεννα!!! αυτό για σένα!! https://www.youtube.com/watch?v=zuEO5SssfK8

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλά Χριστούγεννα Paraskevi μου!!!!! Σ'ευχαριστώ για το τραγουδάκι, επίκαιρο...των ημερών.... Ο,τι επιθυμείς, πρωτίστως με υγεία, αγάπη, αισιοδοξία και πολλές επιτυχίες!!!!!

      Διαγραφή

Νίκη Γιαννουλίδου. Από το Blogger.