Nude Makeup Look

μακιγιάζ nude

Μετά από την ταλαιπωρία μου με τα τεχνικά προβλήματα που προέκυψαν μέσα στον μήνα, επανέρχομαι με ένα post για το μακιγιάζ. Αφού λοιπόν πέρασα παραπάνω από 10 μέρες χωρίς internet να αναρωτιέμαι ποιος με μάτιασε, τελικά μια φίλη μου έδωσε την απάντηση.... Ανάδρομος Ερμής! Κι ελπίζω να μην μου προκύψει τίποτ' άλλο στη συνέχεια, γιατί δεν ξέρω αν θα το αντέξω!

Στα δικά μας λοιπόν! Μιας και ήρθε η άνοιξη και το μακιγιάζ μας το θέλουμε λίγο πιο... ανάλαφρο, κάτι που να θυμίζει και το καλοκαιράκι που έρχεται, τί καλύτερο από το nude μακιγιάζ;
Είναι ιδανικό σχεδόν για όλες τι ώρες, από το πρωί μέχρι σχεδόν αργά το απόγευμα. Έτσι, είμαστε βαμμένες ενώ φαινόμαστε σχεδόν άβαφες και ταιριάζει σε όλες μας, αρκεί να διαλέξουμε σωστά τις αποχρώσεις των προϊόντων μας. Παρακάτω θα δείτε αναλυτικά όλα τα προϊόντα που χρησιμοποίησα για το αποτέλεσμα που βλέπετε.
Με αυτό λοιπόν το μακιγιάζ, αν είστε όλη μέρα έξω και έχετε μαζί σας μία πιο σκουρόχρωμη σκιά, μπορείτε να μετατρέψετε το ελαφρύ μακιγιάζ σας σε βραδινό. Απλά, τονίζοντας την γωνία των ματιών σας με την σκουρόχρωμη σκιά.
nude μακιγιαζ

Προϊόντα που χρησιμοποιήθηκαν:

Foundation
Aloe BB Creme SPF20 Flawless by Sonya
Eye-shadows 
 Pair Eyeshadow Sand Dune Flawless by Sonya
Baked Eyeshadows Gold Dust Flawless by Sonya
Mascara
Flawless Volumizing Mascara Flawless by Sonya
Eyeliner
Cake Eyeliner Kryolan
 Eyebrow Pencil
Contour Pencil Liner 901 Kryolan
Blush
Brilliant Blush Aanya Flawless by Sonya
Lip Pencil
Lip pencil Nude Flawless by Sonya
Lipstick
Delicious Lipstick Guava Flawless by Sonya


nude μακιγιάζ ματιών

flawless look makeup

Για το τέλος, θα ήθελα να αναφέρω ότι αυτή τη φορά δεν χρησιμοποίησα consealer και έχω αφαιρέσει τα extension βλεφαρίδων που είχα τις προηγούμενες φορές.
Επίσης, η προσοφρά 1+1 δώρο  των προϊόντων μακιγιάζ συνεχίζεται! Μάλιστα ορισμένους κωδικούς προϊόντων limited edition θα τους βρείτε μόνο από το e-shop.

P.S. Να ευχηθώ σε όλους καλή Μεγάλη Εβδομάδα και Καλό Πάσχα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Νίκη Γιαννουλίδου. Από το Blogger.