Happy New Year 2017


Η νέα χρονιά μόλις ξεκίνησε κι αν κάνω μία ανασκόπηση της χρονιάς που μόλις έφυγε, μπορώ να πω πως κάποια γεγονότα δεν θα  μου λείψουν καθόλου. Από την άλλη όμως, δεν  μπορώ να πω πως δεν υπήρχαν και καλές στιγμές μέσα στη χρονιά.

Το 2016, μας άφησε πιο φτωχούς σε ό,τι αφορά τα αστέρια του καλλιτεχνικού στερεώματος, σκόρπισε δυστυχία, φτώχεια και πόλεμο σε πολλές χώρες. Όμως είμαι σίγουρη πως αν ψάξουμε κάτι ευχάριστο σίγουρα θα βρούμε.

Για παράδειγμα, δεν μπορώ να αγνοήσω το γεγονός πως έγινα θεία για πρώτη φορά τον Μάρτιο του 2016. Ένα μωρό φέρνει χαρά και αισιοδοξία, αν θέλουμε να το δούμε από την αισιόδοξη πλευρά.

Επίσης, μπορεί να μην έκανα διακοπές, όπως και το 2015, αλλά ταξίδεψα στην Φινλανδία επισκεπτόμενη συγγενείς και κάποιους συνεργάτες της ομάδας μου στην Forever Living Products. Μάλιστα η πρόταση για να με φιλοξενήσουν οι συγγενείς μου, ήρθε εντελώς ξαφνικά! Μέσα σε λίγες μέρες πήρα εισιτήρια, ετοίμασα βαλίτσα και βρέθηκα να πετάω! Βλέπεις το είχα βάλει στόχο και μάλιστα εδώ είναι που σου έγραψα για αυτόν.

Ένας ακόμα στόχος που πέτυχα μέχρι το τέλος της χρονιάς ήταν να βρω ένα σπίτι να μετακομίσω. Έτσι, από την νέα χρονιά ίσως με χάσεις για λίγο αλλά θα επανέλθω σίγουρα. Αν και θα προσπαθήσω να σου γράψω κάποια προγραμματισμένα beauty tips και συμβουλές.

Αυτό που θέλω κυρίως να τονίσω για τη νέα χρονιά που έρχεται είναι το εξής, βάλε στόχους στην ζωή σου. Μην αφήνεις κανέναν να σε επηρεάζει και να σε αποπροσανατολίζει από αυτούς!
Δεν έχει σημασία κατά πόσο θα πετύχεις τους στόχους σου. Σημασία έχει να προσπαθήσεις, να παλέψεις και να μάθεις καινούρια πράγματα, μέσα από την εμπειρία που θα αποκτήσεις προσπαθώντας!

Τα πράγματα στην ζωή, δεν είναι όπως μας τα παρουσιάζουν αλλά όπως τα βλέπουμε!
Αν θέλεις να βλέπεις τα πράγματα μαύρα σχεδόν κανένας δεν θα σε εμποδίσει. Όμως αν θελήσεις να τα δεις με αισιοδοξία, τότε πολλοί ίσως σε κοιτάξουν περίεργα. Κι άλλοι πάλι, ίσως σκεφτούν πως πετάς στα σύννεφα. Σημασία όμως έχει, να αισθάνεσαι εσύ καλά με ό,τι κάνεις!

Καλή χρονιά, με υγεία πάνω απ' όλα, αγάπη και πολύ αισιοδοξία!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Νίκη Γιαννουλίδου. Από το Blogger.