Product Review: Garnier Skin Active Aqua Mask

product review garnier mask skin active


Hello you!
Σήμερα θα μιλήσουμε για ένα προϊόν που δοκίμασα μέσα από το Zampple Δεκεμβρίου.
Και δεν είναι άλλο από την ενυδατική μάσκα προσώπου, Aqua Mask της σειράς Skin Active της Garnier.
Ο λόγος που διάλεξα την μάσκα ενυδάτωσης για αφυδατωμένη επιδερμίδα, είναι γιατί τον χειμώνα, με την πτώση της θερμοκρασίας, η επιδερμίδα μας έχει ιδιαίτερη ανάγκη από ενυδάτωση.

Πριν ξεκινήσω, θα ήθελα να προσθέσω πως έχω κανονική επιδερμίδα. Αν θέλεις κι εσύ να βρεις τον  τύπο του δέρματος σου, μπορείς να βρεις έναν αναλυτικό οδηγό εδώ.


Τι μου άρεσε

  • Η μάσκα περιέχει ρόδι και γλυκερίνη. Η γλυκερίνη φημίζεται για την ιδιότητά της να συγκρατεί την υγρασία και το ρόδι για τις αντιοξειδωτικές του ιδιότητες.
  • Είναι ένας γρήγορος τόπος για μία mini περιποίηση της επιδερμίδας, μιας και θέλει μόλις 10' για να δράσει.

Τι δεν  μου άρεσε 

  • Η ποσότητα στο φακελάκι είναι μικρή και δεν κατάφερα να βάλω μάσκα και στον λαιμό. Ή μάλλον για να το εκφράσω πιο σωστά, δεν κατάφερα να απλώσω την μάσκα σε όλο τον λαιμό.
  • Επίσης, μου άφησε μία αίσθηση γλίτσας στην επιδερμίδα και παρ' ότι στην συσκευασία γράφει να κάνουμε μασάζ με το προϊόν που δεν έχει απορροφηθεί ή να το αφαιρέσουμε με βαμβάκι. Εγώ τελικά το ξέπλυνα με νερό!

Ούτε ζέστη - ούτε κρύο

  • Η μυρωδιά της μάσκας που δεν ήταν έντονη, ούτε μύριζε κάτι συγκεκριμένα.


Τέλος,σου προτείνω να δοκιμάσεις το προϊόν μόνο αν έχεις ξηρή έως πολύ ξηρή επιδερμίδα. Και αν βιάζεσαι και θέλεις μία γρήγορη λύση ανάγκης για μία mini ενυδάτωση στο σπίτι. Αλλά να θυμάσαι, πως το πιθανότερο είναι η περιοχή του λαιμού σου, να μείνει παραπονεμένη. Οπότε....τώρα που το σκέφτομαι καλύτερα, μάλλον θα ήταν καλύτερα να δοκιμάσεις κάτι άλλο ή να πάρεις δύο φακελάκια.

P.S.: Σύντομα έρχεται post με τα προϊόντα του Zampple Ιανουαρίου.
P.S. 2: Αν θέλεις κι εσύ να γίνεις μία/ένας Zamppler, κάνε την εγγραφή σου δωρεάν εδώ.
*Το σημερινό post έχει ενημερωτικό χαρακτήρα

Φιλικά Νίκη

1 σχόλιο:

Νίκη Γιαννουλίδου. Από το Blogger.